Skip to content

Idéer för köksdekoration

Det finns många olika idéer och alternativ när det gäller att dekorera ditt kök. Om du letar efter en idag, lönar det sig att utforska dina alternativ till fullo. Öppna alla heminredningsmagasiner så ser du helt klart glansiga foton av ett lantkök inredda i ett blått färgschema. Det finns några enkla och kostnadseffektiva sätt att uppnå denna look i ditt hem. Med lite armbågsfett, ett kreativt sinne och lite sparsam shopping kan du skapa ditt helt eget blå lantkök.

Här är några tips om hur du får den blå lantkökdesignen och utseendet du vill ha. Det är lätt när du vet var du ska börja.

Väggbehandlingar

Det uppenbara alternativet är att måla väggarna en blåklintblå men det finns andra möjligheter. Gingham-liknande tapeter kan lägga till precis rätt touch bara ett franskt provinsmönster blått på vitt papper kunde. Äggskal eller blekgula väggar kan ge nödvändig kontrast om du väljer att använda blått på andra sätt.

Skåp

Om du föredrar ett äldre utseende kan du prova med knäckfärg för att ge skåp en ålderns look. För ett fräschare utseende målar du skåparna vita eller blå, beroende på vilken färg som används på väggarna. Kanske en kombination av vita ramar med blå dörrar, accentuerade av applikationer eller porslinstekar eller något annat mönster passar din smak. Ett annat val kan vara vita eller svagt gula skåp med draghandtag och låda.

Accents

Tallrikar, en tallrik eller en serie vita band kan alla visa blå och vita porslinskivor och koppar som finns i begagnade butiker för att ge en country touch. Kafégardiner i gingham eller vita ögonmaterial kan intressera landets fönster. Kapslar och lantkrokar som är lagrade ovanpå räknaren kan innehålla nödvändigheter och redskap samtidigt som det bidrar till landets charm i ditt kök.

Avatar
Ema

No comments yet.

Lämna ett svar

SidebarComments (0)