Skip to content

Tips för semestershopping

Planera din shopping bra

Gör en lista med människor som du väljer att få gåvor och motsvarande lista över sannolika gåvor för var och en av dem. Det är väldigt viktigt för att ha en kontrollerad shopping annars kommer du i slutändan att köpa saker du skulle sluta inte gåva någon.

Börja köpa före schemat – En smart semesterköpare börjar före schemat (första veckan i december) eller någon gång till och med från och med Black Friday. Huvudhandlare offline eller online, börjar erbjuda några galna pre-helg-säsong erbjudanden för att fånga kunden även innan festivalshopping startar.

 Föredrar att handla online

Online shopping är alltid ekonomiskt och ger dig mer alternativ än offline, speciellt med saker som jämförelseshopping, kuponger och cashbackshopping. Coupon Shopping blir så populärt i USA år för år att i år har en studie visat att nästan 70% av shopparna kommer att bestämma sig för att handla beroende på tillgängligheten för kupong för den specifika produkten. Kuponger som Dell-kuponger, HP-kuponger, Lenovo-kuponger, Overstock-kuponger, Best Buy-kuponger och Wal-Mart-kuponger är exceptionellt populära

Köp bara det du måste köpa från listan som vi diskuterade ovan. Köp inte från kreditkort om du köper offline från någon butik eftersom du slutligen köper mer och går in i skuld senare, använd bara kreditkort om du köper online, som också sätter en utgiftsgräns för dig själv när du köper online med kredit kort. Var försiktig, eftersom det är så lätt att bli bortfört när du köper med ditt kreditkort.

Avatar
Ema

Comments (1) for post “Tips för semestershopping”

Lämna ett svar

SidebarComments (1)